De fleste liker å få ting og tang. Fine profilklær til ansatte og kunder er ingen unntak. Din gave blir garantert likt og husket. Du knytter kunder og ansatte nærmere bedriften, sveiser sammen personalet internt og profilerer bedriften utad.

En god grunnregel er å velge plagg I et design som passer med varemerkets og bedriftens image, for eksempel sportslig, klassisk eller trendy. En annen regel er å velge farger som harmonerer med bedriftens farger.

At du finner det som passer ditt firma er vi sikre på. Vi kan tilby et enormt variert og bredt  sortiment. Og høy kvalitet!

Alle bedrifter, små som store, kan skape seg en sterk og betydelig profil. Det spiller ingen rolle om hvor god du er, hvor bra produktene eller tjenestene dine er, om ingen legger merke til deg.

En tydelig profil skiller din bedrift fra mengden og vil gi et inntrykk av teamfølelse og profesjonell utstråling.

 

 

 Vi har eget trykkeri for trykk eller logo på dine arbeidsklær eller fritidstøy, ta kontakt.


Her er de merker vi fører innen profilering:

Klikk på linkene for å gå til deres sider.


Her er en kort og enkel guide som forklarer forskjellen på de forskjellige trykkmetoder vi kan tilby på tekstiler.

  Transfer
Transfer trykket kan legges på lager for omgående påføring og er den mest brukte metoden. Fordelen er at hver enkelt ansatt kan prøve klærne før profileringen sveises på og man unngår lagerhold av egne logoprodukter. Metoden er godt egnet til alle typer tekstiler.
  Brodering
Helhetsinntrykket med brodering blir mer eksklusivt. Metoden passer bra på f.eks. jakker, skjorter og caps. Ulempe med metoden er lengre leveringstid da plaggene må sendes inn for brodering. Det er begrensninger i hvor detaljert et broderi kan være og brodering er noe dyrere enn transfer.
  Silketrykk
Startkostnader ved silketrykk er høye – men dette er en prisgunstig metode ved større opplag. Også her vil vi måtte sende plaggene inn for påtrykk og  leveringstiden blir noe lengre enn ved transfer trykk.